Новини

Намагався шпигувати за ЗСУ під виглядом капелана: у Києві затримано «крота» російської розвідки.

Намагався шпигувати за ЗСУ під виглядом капелана: у Києві затримано «крота» російської розвідки.

Військова контррозвідка Служби безпеки України зірвала спроби воєнної розвідки рф «завести» свого агента до штабу Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ. Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Патріот Донбасу -
HMD поверне легендарну Nokia 3210 вже цього року

HMD поверне легендарну Nokia 3210 вже цього року

HMD, виробник телефонів Nokia, планує повернути культовий телефон Nokia 3210. За словами оглядача гаджетів Мукула Шарма (Mukul Sharma) на X, легендарна Nokia 3210 повертається в цьому році.

InternetUA -

Україна і Польща на урядових консультаціях обговорили ситуацію на кордоні та агроторгівлю: про що домовилися.

Україна та Польща провели у Варшаві урядові консультації з метою врегулювання зокрема таких питань, як ситуація на кордоні, торгівля сільськогосподарською продукцією, повідомили в пресслужбі уряду.

Finance.UA -
В  «Укроборонпромі»  розпочали внутрішнє розслідування щодо причетності родини заступника директора концерну Пащенка до протиправної діяльності -  ЗМІ.

В «Укроборонпромі» розпочали внутрішнє розслідування щодо причетності родини заступника директора концерну Пащенка до протиправної діяльності - ЗМІ.

Концерн "Укроборонпром" розпочав внутрішнє розслідування щодо ймовірної причетності першого заступника генерального директора Юрія Пащенка та його сина Олександра Пащенко до протиправної діяльності

Цензор.НЕТ -