InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Катерина Бужинська та Михайло Грицкан передали мільйон гривень на потреби ЗСУ.

На своєму прикладі співаки доводять, що музика наближає перемогу. За сім аншлагових концертів вдалось зібрати цю суму для українських солдат.

24 травня стартував Всеукраїнський благодійний тур «Воля» народної артистки України Катерини Бужинської та заслуженого артиста України Михайла Грицкана.

З аншлагами пройшли концерти у семи містах України — Хмельницький, Вінниця, Чернівці, Коломия, Львів, Трускавець, Івано-Франківськ. Також в рамках туру вже відбулись спільні концерти Михайла Грицкана та Катерини Бужинської в Європі, в таких країнах: Мальта, Італія, Іспанія, Німеччина, Болгарія, Чехія. Під час кожного концерту відбувається благодійний аукціон, всі кошти від якого в повному обсязі передаються на потреби ЗСУ. Конкретно на дрони для навчального центру аеророзвідки, на 46 десантно-штурмову бригаду, на 10 окрему гірсько-штурмову бригаду «Едельвейс», в якій служить рідний брат Катерини.

« Не шкодуйте своїх грошей для наших захисників в той час, коли вони не шкодують свого життя », — зауважила Катерина Бужинська під час проведення благодійного аукціону.

До речі, прапор окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» Катерина Бужинська подарувала послу України в США Оксані Маркаровій, знаходячись у Вашингтоні. Тепер його можна побачити як інсталяцію в Українському домі у столиці США.

На сьогоднішній день з концертів за участю Михайла Грицкана та Катерини Бужинської було спрямовано на допомогу України понад мільйон гривень.

« Ми, українці, здивували світ. Для нас головне — не зібрати мільйон, а головне — відчути, що кожна гривня наближає перемогу », — так Михайло Грицкан пояснює, що мотивує всю країну допомагати.

І це тільки початок туру. Артисти з концертами в червні відвідають Рим, Відень, Прагу. Заплановані також концерти в Канаді, Аргентині та Австралії. В Україні концерти пройдуть в Черкасах, Одесі, Києві. І вже восени відбудеться друга велика частина всеукраїнського благодійного туру «Воля» іншими регіонами країни.

Источник: fakty.ua

ТВ7+. ОСНОВИ СІМ’Ї ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

ТВ7+. ОСНОВИ СІМ’Ї ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Навчити сімейним цінностям, мудрості та толерантності. У школах міста та області продовжують впроваджувати факультативний предмет «Основи сім’ї». Про результати пілотного впровадження та доцільність його продовження говорили за круглим столом. Наш...

Телеканал Хмельницького 1

До Вербної неділі на ринках продають букети з гілочок.

До Вербної неділі на ринках продають букети з гілочок.

Новини Тернополя 1

ПОРУШЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ: КОЛИ ВАРТО ЗВЕРТАТИСЬ ДО ОМБУДСМЕНА?.

ПОРУШЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ: КОЛИ ВАРТО ЗВЕРТАТИСЬ ДО ОМБУДСМЕНА?.

ОКСАНА КІЗАЄВА, регіональна представниця Уповноваженого ВРУ з прав людини в Хмельницькій області TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку шир...

Телеканал Хмельницького -

Двоє військових загинули, рятувальники поранені: подробиці вибуху.

Двоє військових загинули, рятувальники поранені: подробиці вибуху.

#миколаїв #вибух #ДСНС

НТА -

«Люди прибували, очікуючи на евакуацію»: порятунок у драмтеатрі Маріуполя та його знищення.

«Люди прибували, очікуючи на евакуацію»: порятунок у драмтеатрі Маріуполя та його знищення.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #україна #маріуполь #війна #драмтеатр #обстріли #ДрамМаріуполь #новиниМаріуполь #подіїМаріуполь

Новини Приазов'я -

Проднабори від міста в Покровському районі

Проднабори від міста в Покровському районі

Проднабори від міста тим, хто має в тому нагальну потребу. В рамках першої для 2024 року «хвилі» видачі від Ради оборони міста та влади Кривого Рогу свої продуктові набори мають змогу отримати представники 20 пільгових категорій. Люди приходять в ...

Перший Міський телеканал. 1