InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Їм можна довірити все: три знаки Зодіаку, які найкраще зберігають таємниці.

У всіх нас є свої секрети, ділитися якими ми готові далеко не з кожним. Для відвертої та щирої розмови людина зазвичає обирає того, у кому впевнена та кому готова відкрити своє серце. І, як з’ясувалося, один із найкращих способів перевірити, чи готовий той чи інший співрозмовник зберегти ваш секрет, — дізнатися його знак Зодіаку. Адже існують деякі представники астрологічних символів, які зовсім не вміють тримати язика за зубами.

Телець

Ніхто не збереже вашу таємницю краще, ніж Телець. Тому якщо вам потрібно виговоритися і довірити найпотаємніше, обирайте представників саме цього знаку. Астрологи порталу Pink Villa описують Тельців як тих, хто доволі добре зберігає особисту інформацію інших. Також фахівці розповідають, що цей знак Зодіаку є уважним слухачем, який готовий дати гарну пораду, якщо його про це попросять.

Діва

Представники цього астрологічного символу не тільки добре вміють приховувати ваші таємниці, вони також чудові співрозмовники, які готові підтримати та допомогти.

Якщо ви поділитеся з Дівами чимось особистим, розповісте їм про свою проблему, не сумнівайтесь, що вони обов’язково допоможуть з її вирішенням. «Люди цього знаку Зодіаку не тільки надійні, але й дуже розуміючі», — йдеться в джерелі.

Лев

Леви добре відомі своїм вмінням надійно зберігати таємниці, оскільки вони розуміють, як розкриття чужого секрету може вплинути на стан людини, яка довірилась, та навіть на їх особисте відчуття. Люди цього знаку зодіаку віддані, добрі та надійні, тому вони точно не будуть тими, хто матиме репутацію надто балакучих та ненадійних.

Источник: ua-vestnik.com

Психологічна підтримка усіх учасників освітнього процесу.

Психологічна підтримка усіх учасників освітнього процесу.

Психологічна підтримка усіх учасників освітнього процесу. Кому вона потрібна, як її надавати та як правильно сприймати. Про це говорили на заході, який організував центр професійного розвитку педагогічних працівників за сприяння Коломийської міськ...

НТК 1

На Прикарпатті стартував міський етап конкурсу руху дружин юних рятувальників-пожежних.

На Прикарпатті стартував міський етап конкурсу руху дружин юних рятувальників-пожежних.

На Прикарпатті стартував міський етап конкурсу руху дружин юних рятувальників-пожежних. Змагання відбулися й серед навчальних закладів Коломийської громади. Хто здобув перемогу і представлятиме місто на наступному етапі – розкажемо далі.

НТК 1

У П'ядиках затримали зловмисників, які обікрали підприємство.

У П'ядиках затримали зловмисників, які обікрали підприємство.

Поліцейські оперативно розшукали та затримали злодіїв, які обікрали підприємство на Прикарпатті. Фігуранти проникли на територію і таємно заволоділи майном на 55 тисяч гривень. Слідчі оголосили їм про підозри.

НТК -

«ПОБУДУВАЛИ ІЗ НАДР ЛІНІЮ СУРОВІКІНА». Родовища в окупації  - Новини Приазов’я

«ПОБУДУВАЛИ ІЗ НАДР ЛІНІЮ СУРОВІКІНА». Родовища в окупації - Новини Приазов’я

Російська окупаційна влада збирається видобувати залізну руду на захопленій частині Запорізької області. Про це днями повідомив російський віцепрем'єр Марат Хуснуллін, який відвідав окуповані території півдня. Він зазначив, що залізорудний комбіна...

Новини Приазов'я -

Нова влада у Запоріжжі

Нова влада у Запоріжжі

У Запоріжжі провели позачергову сесію міськради. На засіданні розглядали кадрові питання. Таємним голосуванням депутати звільнили Анатолія Куртєва, натомість секретарем міськради обрали депутатку Регіну Харченко. На сесії замінили трьох заступникі...

Телеканал TV5 2

Коломияни отримали відзнаки на фестивалі мистецтв у Франції.

Коломияни отримали відзнаки на фестивалі мистецтв у Франції.

Коломияни отримали відзнаки на Міжнародному фестивалі мистецтв у Франції. 12 вихованців модельної школи «New models» тріумфували у номінації «Топ-модель», здобувши призові місця з-поміж 180 учасників з різних країн. Діти вже повернулися у Коломию ...

НТК -