InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Гороскоп на 28 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна жити за принципом "мета виправдовує засоби".

День, коли не варто домагатися свого будь-яким шляхом, діючи за принципом "мета виправдовує засоби".

Потрібно пам'ятати: те, що призначене людині долею, прийде до неї без особливих зусиль – як фізичних, так і моральних, а все решта, навіть якщо його отримати, щастя не принесе. Можна започаткувати корисну і, що важливо, приємну звичку, яка супроводжуватиме людину довгі роки, створюючи позитивне життєве тло і допомагаючи вирішувати проблеми, що виникають.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 28 травня для Овнів

День сприятливий для зустрічей із друзями та родичами – навіть якщо вдень через зайнятість вдома або на присадибній ділянці для цього не буде часу, побачення з ними можна перенести на вечір.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 28 травня для Тельців

Сьогодні бажано відмовитися від думок про матеріальне – вони тягнутимуть до землі, тоді як духовні цінності уможливлять сплеск натхнення та пов'язаного з ним успіху в особистому житті.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 28 травня для Близнят

День чи хоча б його частину – добре, що на календарі вихідний – потрібно присвятити культурному дозвіллю: наприклад, сходити до театру чи на виставку – мало хто може похизуватися тим, що знає все про місце, в якому живе.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 28 травня для Раків

Не варто витрачати час і сили на вирішення проблем, які вже певний час серйозно вам дошкуляють: сьогоднішній день виявиться для вас по-справжньому чарівним – багато з них вирішаться самі собою.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 28 травня для Левів

У вільний час, якого цього дня буде достатньо, проаналізуйте останні вчинки – можливо, вам вдасться вибудувати лінію поведінки на майбутнє з урахуванням скоєних раніше помилок.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 28 травня для Дів

День створить умови для примирення з кимось із близьких людей, сварка з яким тисне на вас і не дає відчути всю радість життя: скористайтеся сприятливими для цього обставинами.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 28 травня для Терезів

Сьогодні ви користуватиметеся особливою популярністю у представників протилежної статі, скористайтеся цим фактом, щоб привернути до себе увагу людини, якій ви давно симпатизуєте.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 28 травня для Скорпіонів

Тим, у кого у стосунках з близькою людиною є якісь проблеми, зірки рекомендують викликати її сьогодні на відверту розмову – розбіжності вдасться нарешті вирішити.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 28 травня для Стрільців

Будь-яка робота сьогодні просуватиметься легко і швидко, приносячи не лише користь, а й задоволення, тому зірки рекомендують зайнятися своїм хобі, на яке в будні дні, звісно, не вистачає часу.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 28 травня для Козорогів

Знаки, які Всесвіт може надсилати вам у цей час, не можна залишати без уваги, інакше існує ризик проґавити важливу можливість вирішити серйозне питання, яке давно не дає вам спокою.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 28 травня для Водоліїв

Сьогодні необхідно всіма можливими способами уникати заниженої самооцінки – вона не сприятиме успіхам ні в професійному, ні в особистому житті, радше, все станеться з точністю до навпаки.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 28 травня для Риб

День, незважаючи на його вихідний статус, категорично не підходить для лінощів і неробства, в такому разі призначена вам згори енергія "згорить" без сліду, тому дуже важливо зайняти себе хоч чимось.

Источник: tsn.ua

ЧИ ПРОГОЛОСУЄ КОНГРЕС  ДОПОМОГУ УКРАЇНІ 20 КВІТНЯ?

ЧИ ПРОГОЛОСУЄ КОНГРЕС ДОПОМОГУ УКРАЇНІ 20 КВІТНЯ?

ВОЛОДИМИР МАНЬКО - політолог TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, телеканал активно працює у форматі висвіт...

Телеканал Хмельницького -

Швидко та смачно, салат «Нісуаз» / Найсмачніше шоу

Швидко та смачно, салат «Нісуаз» / Найсмачніше шоу

У новому випуску проєкту «Найсмачніше шоу» ведучий Олександр Сопельнік та шеф-кухар Богдан Соляник, разом з ведучою «Першого Міського»Кариною Костецькою, готували французький салат «Нісуаз». Чи вдалося їм це? Дізнайся вже сьогодні!

Перший Міський телеканал. -

МОМЕНТ ЗАПУСКУ РАКЕТ ЗСУ по Джанкойському аеродрому.

МОМЕНТ ЗАПУСКУ РАКЕТ ЗСУ по Джанкойському аеродрому.

Цензор.НЕТ -

Заступниця міського голови Переяслава Оксана Степаненко розповіла про виконання програми  «Турбота».

Заступниця міського голови Переяслава Оксана Степаненко розповіла про виконання програми «Турбота».

На сесії Переяславської міської ради 18 квітня звітували про хід виконання комплексної програми «Турбота» за перші три з половиною місяці 2024 року, повідомляє Proslav. Нагадаємо, в межах комплексної програми «Турбота» з міського бюджету здійснюют...

proSLAV -

Представник РТЦК Олександр Якименко звернувся до депутатів Переяславської міської ради.

Представник РТЦК Олександр Якименко звернувся до депутатів Переяславської міської ради.

У четвер, 18 квітня, відбулося засідання сесії Переяславської міської ради. Під час нього представник 1-го відділу Бориспільського РТЦК та СП Олександр Якименко закликав депутатів уточнити персональні дані, передає Proslav. Він наголосив, що згідн...

proSLAV -

Допомагав ухилянтам тікати з України: посадовця Львівської міськради впіймали на хабарі.

Допомагав ухилянтам тікати з України: посадовця Львівської міськради впіймали на хабарі.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #хабар #львів #новини #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #новини #З...

НТА -