InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

iPhone 14 Pro отримає 128 ГБ базової пам’яті, незважаючи на зростання ціни.

У мережі з’явилися нові дані про майбутні моделі iPhone 14 Pro. Повідомляється, що новинки отримають у мінімальній конфігурації лише 128 ГБ постійної пам’яті, хоча раніше йшлося про мінімум 256 ГБ. Однак ціни будуть вищими.

Аналітик Haitong International Джефф Пу припускає, що моделі iPhone 14 Pro/Pro Max все ж таки будуть ту ж місткість пам’яті, що й iPhone 13 Pro/Pro Max. Тобто йдеться про варіанти 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ та 1 ТБ.

Компанія Apple планує зібрати 91 мільйон iPhone 14 у другій половині 2022 року, що перевищує показники збирання iPhone 13 за аналогічний період минулого року. Тоді компанія змогла зібрати 84 мільйони штук.

А Мінґ-Чі Куо заявив, що моделі iPhone 14 Pro виявляться дорожчими. За чутками, iPhone 14 Pro буде коштувати 1099 доларів, а iPhone 14 Pro Max – 1199 доларів, хоча поки що це не підтверджено офіційно.

Що стосується старших моделей смартфонів, то їм приписують вирізи замість «моноброви», процесори A16 та новий фіолетовий колір. Можливо, на підвищення цін вплине якраз використання більш потужного та дорогого процесора, а також оперативної пам’яті. Як очікується, 2024 року відбудеться поява очок доповненої реальності Apple. Джефф Пу вважає, що вони з’являться наприкінці 2024 року.

Источник: portaltele.com.ua

Глобальне потепління сповільнило обертання Землі

Глобальне потепління сповільнило обертання Землі

Напередодні в журналі Nature вийшла стаття, в якій геофізик Дункан Агню (Duncan Agnew) з Інституту океанографії Скриппса в Ла-Хойї, Каліфорнія, довів вплив глобального потепління на швидкість Землі.

InternetUA -
Уже три громади Львівщини мають власний smart додаток.

Уже три громади Львівщини мають власний smart додаток.

Новояворівська, Славська та Сколівська громади уже користуються smart додаткомсвого міста. Щоце і яка цого функція, скільки коштує додаток, чи користуються ним мешканці та гості міста та, що потрібно удосконалити, говорили в етері програми «Поману...

ЛМН -

В Старому Самборі авто збило дітей на самокаті: одна з дівчат загинула.

В Старому Самборі авто збило дітей на самокаті: одна з дівчат загинула.

Сьогодні, 28 березня, пообіді в Старому Самборі на вулиці Лева Галицького сталась аварія, у якій одна дитина загинула, а інша отримала травму. Автівка збила 10-річних дітей, коли ті їхали на самокаті. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом пр...

ЛМН -

Відбулася п'ята інтелектуальна вікторина серед команд катехитичних шкіл.

Відбулася п'ята інтелектуальна вікторина серед команд катехитичних шкіл.

«Об'єднані Богом». Відбулася п'ята інтелектуальна вікторина серед команд катехитичних шкіл Коломийської єпархії ПЦУ. Її проводять з ініціативи владики Юліана Гатали. Цьогоріч в ній взяли участь 8 команд.

НТК -

Прикарпатців запрошують долучитися до масового висаджування дерев.

Прикарпатців запрошують долучитися до масового висаджування дерев.

Прикарпатців запрошують долучитися до масової висадки дерев. Організовує акцію наш земляк Петро Тимків спільно з благодійною організацією «Добро.Дій». Дуби садитимуть у селі Бортники Тлумацької міської громади. Долучатись можна особисто, сім'ями т...

НТК -

Закон про мобілізацію: що кажуть у Верховній Раді

Закон про мобілізацію: що кажуть у Верховній Раді

У парламенті вже завершили розгляд 4 051 правки до проекту закону щодо мобілізаційних заходів. Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки завершує розгляд правок до законопроекту про мобілізацію, пройшовши їх...

ЛМН -

️ «ЧОМУ НЕ ХОЧЕШ СПІВПРАЦЮВАТИ?» Хто з мерів півдня досі у полоні? - Новини Приазов’я.

️ «ЧОМУ НЕ ХОЧЕШ СПІВПРАЦЮВАТИ?» Хто з мерів півдня досі у полоні? - Новини Приазов’я.

Європейський комітет регіонів нещодавно закликав Росію звільнити полонених українських міських голів і старост. Про це повідомила Асоціація міст України. У заяві сказано, що у російському полоні продовжують перебувати міський голова Голої Пристані...

Новини Приазов'я -

У рівненському ТЦК і СП призначили перевірку після скандального відео із військкомом.
Через відео з «начальником ТЦК Рівненщини» проведуть перевірку - Сухопутні війська ЗСУ.
Що передбачає новий законопроєкт про мобілізацію: роз’яснення Міноборони.
Міськрада розгляне петицію мешканців Івано-Франківська за збереження рекреаційної зони на озері.
Дощ та пориви вітру: прогноз погоди по Київщині на 29 березня.
У мережі спалахнув скандал з начальником ТЦК Рівненщини: ЗСУ відреагували.
Професії, за якими нададуть бронювання від мобілізації.
Анастасія Приходько вперше прокоментувала трагедію в Трускавці і назвала причину смерті свого концертного менеджера Григорія Красницького.
«Київстар» змінює тарифи: які здорожчають та на скільки.
У Києві обмежать масові заходи через загрозу російських атак та ймовірну роботу ДРГ – КМВА.