InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

TikTok отримав перші призи Канського кінофестивалю

Платформа TikTok, яка стала офіційним партнером Канського кінофестивалю, вручила свої перші призи за відео, які транслюються на ній, повідомляє AFP.

Для Клаудії Коше, яка отримала нагороду за сценарій, платформа дає волю режисерам-дебютантам. За професією вона акторка театру, але відео на телефон почала знімати під час обмежувальних заходів проти Ковід-19 у 2020 році.

Вона отримала нагороду за трихвилинний кліп “Сучасна принцеса”.

“TikTok дає мені свободу створювати аудиторію”, – пояснила вона. У Коші вже 250 тисяч передплатників. Для конкурсу вона зняла відео на серйозну тему — насильство над жінками, хоча відвідувачі платформи віддають перевагу кумедним роликам.

Анхель Діабан із журі сказав, що відео, що беруть участь у конкурсі, набагато краще структуровані, ніж зазвичай для платформи.

Ініціатор конкурсу Ерік Гарандо, директор TikTok France, сказав, що у ньому взяли участь десятки тисяч художників. Як колишній президент Національного кіноцентру він сказав, що TikTok повертається «до коріння кіно, в епоху хвилини Люм’єра».

“Сьогодні кіно іноді трохи “ожиріло”, і TikTok пропонує більш коротку альтернативу з більш інтенсивним досвідом”, – пояснив він.

Головний приз конкурсу отримав словенець Матей Ріманич із не чорно-білою історією кохання, в якому 80-річна пара надсилає одне одному повідомлення на паперових літачках.

У журі також увійшли Кабі Ламе, друга за популярністю людина на платформі, та франко-сенегальський режисер Ріті Пан, представник зацікавленого кіно, обраний його головою.

Источник: life.dip.org.ua

На переходах кладуть нову бруківку

На переходах кладуть нову бруківку

Новини Тернополя -

Платні парковки позначили синьою розміткою

Платні парковки позначили синьою розміткою

Новини Тернополя -

«Україна мусить готуватися до нових наступальних дій армії РФ в найближчі місяці» - Олег Саакян.

«Україна мусить готуватися до нових наступальних дій армії РФ в найближчі місяці» - Олег Саакян.

В ніч на 29 березня військові РФ атакували дронами та ракетами енергетичні об’єкти у Дніпропетровській, Черкаській, Кіровоградській, Івано-Франківській областях, повідомляє пресслужба Міністерства енергетики. «На Дніпропетровщині обстріляні об’єкт...

Новини Приазов'я -

«Влучало туди, де вже було»  #shorts - DW Ukrainian

«Влучало туди, де вже було» #shorts - DW Ukrainian

#dwукраїнською #shorts #short #shortvideo #shortsvideo #shortsyoutube Підписатися в один клік на #DWУкраїнською: Читайте новини України та світу - на нашому сайті: dw.com/ukrainian, у Facebook: fb.com/dw.ukrainian, на Twitter: twitter.com/dw_ukrai...

DW (Українською) -

Чи можуть житомиряни дізнатися час за допомогою механічного годинника?.

Чи можуть житомиряни дізнатися час за допомогою механічного годинника?.

Смарт-годинники та мобільні телефони є майже у кожного, тож легко можна дізнатися час. Та чи зрозуміють люди котру годину показує звичайний наручний годинник запитуємо у перехожих Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з те...

Телеканал СК1 -

Росія може піти далі: яка доля Києва та Харкова?

Росія може піти далі: яка доля Києва та Харкова?

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #київ #харків #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #новини #ЗСУ #news...

НТА 2