InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Знадобиться не лише у воєнний час: як правильно пакувати валізу.

Після початку вторгнення багато українців змушені знаходитися далеко від дому, хтось став внутрішнім переселенцем, а хтось і зовсім залишив країну. І в ці часи як ніколи стає важливою навичка, яку давно відточили пропалені мандрівники.

Як йдеться в матеріалі "Вікна", йдеться про вміння правильно пакувати валізи, щоб у них влізло більше речей. Втім, ця навичка стане в пригоді не тільки у воєнний час, але також буде вкрай корисною для тих, хто зібрався в подорож.

Під час процесу пакування валізи варто керуватися головним принципом: брати із собою лише речі, які неодмінно будуть потрібними на новому місці.

Якщо рішення про поїздку не прийнято спонтанно, а хоча б за добу до відбуття, то зібрати все потрібне допоможе заздалегідь складений список речей. З ним процес збирання речей стане набагато простішим і більш упорядкованим.

Одяг варто скласти так, щоб вона займала якнайменше місця і для цього краще підійде метод скручування в трубочку. Для цього одяг треба скласти навпіл і скрутити у валик, а для більш надійної фіксації його можна скріпити канцелярською гумкою. Це дозволить зайняти все вільне місце у валізі не залишаючи порожнього простору, та й одяг так не пам’ятається.

Важкі речі варто класти на дно валізи, а всяку дрібницю, на кшталт косметики або зарядок, можна взагалі помістити всередину взуття.

Об’ємних упаковок варто уникати. Якщо треба взяти із собою шампунь чи гель для душу, то з великого флакона його можна перелити у менший, це дозволить заощадити місце. До речі, в косметичних магазинах зазвичай продають спеціальні місткості для подорожей, в яких зручно перевозити подібні рідини.

Будь-які проводи та кабелі найкраще зберігати в органайзері, так вони не розсиплються по всій валізі та не будуть пошкоджені під час транспортування.

Шнурки та дрібні ремінці можна покласти всередину взуття, а великі ремені можна обернути навколо згорнутих у валик джинсів або інших штанів. Прикраси варто покласти в маленьку коробочку, втім, для цього можуть підійти порожня мильниця або чохол для окулярів.

Источник: telegraf.com.ua

Від окопу до ТЦК - Чому бояться військкоматів? -Як реагують на повістки? Розмова із ВІЙСЬКОВИМ З ТЦК.

Від окопу до ТЦК - Чому бояться військкоматів? -Як реагують на повістки? Розмова із ВІЙСЬКОВИМ З ТЦК.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #тцк #зсу #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #новини #news #новинис...

НТА -

День Вишиванки, а коли?/Ранкове шоу

День Вишиванки, а коли?/Ранкове шоу

Одне свято змінюється іншим, до речі, не менш важливим. День вишиванки, коли? Хто тут знає? А ось ведучі «Ранкового шоу» в цьому питанні обізнані, адже вже активно готуються до Параду Вишиванок - одного з головних символів українського народу, яки...

Перший Міський телеканал. 2

Майже 12 млн гривень виділили на ваучери на навчання: хто може отримати та  яка процедура?.

Майже 12 млн гривень виділили на ваучери на навчання: хто може отримати та яка процедура?.

Цьогоріч Житомирська обласна служба зайнятості отримала майже 12 млн гривень на ваучери на навчання. На сьогодні їх вже оформила 271 людина. Хто може скористатися послугою, які професії найчастіше обирають та яка процедура отримання документа – ди...

Телеканал СК1 -

Зміїний,  «вишки Бойка» , Тарханкут: як волонтер став учасником секретних операцій ГУР - DW Ukrainian.

Зміїний, «вишки Бойка» , Тарханкут: як волонтер став учасником секретних операцій ГУР - DW Ukrainian.

Зміїний, "вишки Бойка", Тарханкут: Артем Ракітін - учасник найвідоміших спецоперацій ГУР під час повномасштабної війни в Україні. Про евакуацію людей під обстрілами РФ, запрошення в ГУР, операції в Криму і тяжке поранення він розповів DW. Дивіться...

DW (Українською) -

Шо воно таке?/ Чайний гриб та його різновиди

Шо воно таке?/ Чайний гриб та його різновиди

Доброго вечора наші любі глядачі в ефірі шоу «ШО ВОНО ТАКЕ?». Сьогодні ми трішки зануримся в чайну церемонію, а може - грибну. Нічого не розумієте? Це ми про чайний гриб та його різновиди. Дізнаємося історію та спробуємо самий відомий напій який н...

Перший Міський телеканал. -

Зеленський в розшуку/ Як там справи, в ORKOSTANI?

Зеленський в розшуку/ Як там справи, в ORKOSTANI?

У свіжому випуску інформаційно-розважального шоу «Як там справи, в ORKOSTANI?» на вас чекає свіжа підбірка новин «із-за паребріка». Болотяні випустили свій iPhone з георгіївською стрічкою та червоним прапором Перемоги до 9 травня. Але нова розробк...

Перший Міський телеканал. -