Новини

Технічний збій спричинив закриття повітряного простору над частиною Норвегії.

Технічний збій спричинив закриття повітряного простору над частиною Норвегії.

Технічна проблема змусила авіаційну владу Норвегії тимчасово закрити повітряний простір над півднем країни в четвер, що призвело до значних затримок в аеропорту Осло, який є одним з найбільших у Скандинавії.

InternetUA 1
Країни G7 активно обговорюють пропозицію США щодо використання доходів від заморожених активів РФ -  Reuters.

Країни G7 активно обговорюють пропозицію США щодо використання доходів від заморожених активів РФ - Reuters.

Пропозиція США щодо використання майбутніх відсотків від заморожених російських активів на суму близько 300 мільярдів доларів для допомоги Україні набирає популярність серед країн G7.

Цензор.НЕТ 2
Нацбанк підвищив курс долара

Нацбанк підвищив курс долара

Національний банк України підвищив курс долара до гривні. Долар подорожчав після падіння протягом трьох днів поспіль.

UA.NEWS 1
У Німеччині завершився курс підвищення кваліфікації капеланів ЗСУ.

У Німеччині завершився курс підвищення кваліфікації капеланів ЗСУ.

Українські військові капелани успішно завершили курс підвищення кваліфікації на території Німеччини. Про це повідомили у прес-службі Генштабу ЗСУ. «Протягом двох тижнів душпастирі поглиблювали знання з

Патріот Донбасу 3
Це свідчить про перехід Росії до стратегії  «Алеппо» : президент Центру глобалістики  «Стратегія ХХІ»  про ракетні удари РФ по містах України.

Це свідчить про перехід Росії до стратегії «Алеппо» : президент Центру глобалістики «Стратегія ХХІ» про ракетні удари РФ по містах України.

Таку думку він висловив в етері Еспресо. "Щодо нашої енергетичної інфраструктури, то Росія не робить нічого нового, якщо порівнювати з тим, що вона робила у 2022 та 2023 роках. Але є переростання в іншу якість. Зараз ми часто згадуємо про Харків, ...

Еспресо 1
Європарламент закликав не визнавати легітимними  «вибори»  Путіна.

Європарламент закликав не визнавати легітимними «вибори» Путіна.

Про це йдеться на сайті Європарламенту.  У резолюції євродепутати називають президентські "вибори" РФ, проведені 15-17 березня, "фарсом". Вони закликали міжнародну спільноту й держав-членів ЄС не визнавати їх легітимними, адже їх проводили "на нез...

Еспресо 1

Працевлаштування ВПО: проблеми й особливості

Офіційна статистика вказує на низький рівень зайнятості серед внутрішньо переміщених осіб в Україні. Чому так відбувається та з якими проблемами стикаються переселенці на шляху до працевлаштування - у матеріалі DW.

DW Україна -