InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Глохнуть перед мавзолеєм Леніна, – Подоляк потролив "супертанки Росії".

Україна отримує важку зброю та техніку від західних партнерів. Натомість відповіддю Росії є погрози своїми "найкращими в світі танками", якими, до речі, неможливо воювати.

Про це в інтерв’ю для 24 Каналу розповів радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк. Він підкреслив, що російська зброя характеризується не якістю, а кількістю.

Російські пропагандисти не втрачають нагоди похвалитися своїми "найкращими в світі танками". У телеграм-каналі Владімір Соловйов написав, мовляв, дехто може здивуватися, але в останні роки єдиною країною, що розробляє надзвичайно нову машину, мовилося про танк, була саме Росія.

Варто лише звернути увагу на стилістику Соловйова. Його Подоляк називає "фантастичним матеріалом для психіатричного дослідження".

На "найкращі у світі танки" політик відповів коротко: "Найкращих у світі танків під назвою Т-14 "Армата" не існує в природі, вони глохнуть перед мавзолеєм Леніна".

Він переконаний, що російський ВПК зараз максимально зануляє свою репутацію. Росія має величезний обсяг старої радянської зброї, ледь модифікованої. Вони ведуть певні розробки у сфері авіації, мовиться про літаки-винищувачі п'ятого покоління. Також в Росії є низка високоточних ракет, які були напрацьовані у 2000-х роках, але їх зовсім небагато.

Елементи гібридної війни

90% арсеналу російської армії – це арсенал Радянського Союзу, наголосив Подоляк. Ця зброя застаріла, але її дуже багато.

Тому ці всі понти росіян: "Армати", "Посейдон" – це винятково елементи гібридної війни,
– додав мовець.

Він зауважив, що Росія увесь час продавала не стільки свою військову спроможність, скільки страх перед нею, страх перед російської армією.

Для цього вони й створили ПВК "Вагнер" та інших, які приїжджали до Сирії і на відео відрізали голову місцевим, переконаний Подоляк. Робили це для того, аби показати які росіяни безжалісні, що їм все одно на гуманістичну складову сучасної цивілізації. І ці люди є основою російської армії.

Самі повірили в свою брехню

За словами Подоляка, росіяни постійно розказували, що мають "Циркони", "Армати" і світ повинен їх боятися. Світ боявся Росії, тому був паритет, мовляв, Росія буде щось сказати, ми будемо з нею сперечатися, але будемо її боятися.

В якийсь момент, вони самі повірили що мають настільки потужну армію і такий надсучасний ВПК, що вони можуть зайти будь-куди,
– підкреслив радник голови ОПУ.

Україні допоможе зброя НАТО

Росіяни вдерлися до України, яка є відверто не мілітарною державою, визнав Подоляк. Причини, чому так сталося, керівництво буде з'ясовувати після перемоги. Хоч Україна не мала достатньо ефективної контрзброї, перший натиск їй дозволила втримати радянська зброя, а сьогодні наша держава із партнерами виходить на концепцію переоснащення армії за стандартами НАТО, повідомив політик.

З’ясувалося, що немає ніякої надпотужної російської армії, немає ніякої потужної російської зброї. З’ясувалося, що в усього цього "аналагав нєт" справді немає аналогів, бо це нікому не потрібно,
– зауважив спікер.

Натомість, за словами Подоляка, в Україні є ефективні засоби протидії під назвою зброя НАТО – артилерія, РСЗВ, Himars, скоро будуть танки, потім ракети підвищеної дальності та винищувачі.

Источник: 24tv.ua

Інсайдери розповіли, як Microsoft «мотивуватиме» користувачів купувати ліцензійну Windows 11.

Інсайдери розповіли, як Microsoft «мотивуватиме» користувачів купувати ліцензійну Windows 11.

Уже зараз у Windows 11 вбудовано безліч «натяків» для власників ОС (операційної системи) без ліцензії: «водяний знак» у правому нижньому кутку, урізані можливості персоналізації та регулярні повідомлення з нагадуваннями про необхідність купівлі ПЗ...

InternetUA 1
Українка в Туреччині:  «Щодня думаю про те, щоб повернутися в Україну»  #shorts - DW Ukrainian.

Українка в Туреччині: «Щодня думаю про те, щоб повернутися в Україну» #shorts - DW Ukrainian.

#dwукраїнською #shorts #short #shortvideo #shortsvideo #shortsyoutube Підписатися в один клік на #DWУкраїнською: Читайте новини України та світу - на нашому сайті: dw.com/ukrainian, у Facebook: fb.com/dw.ukrainian, на Twitter: twitter.com/dw_ukrai...

DW (Українською) -

ТВ7+. ЛЮДИ ЙДУТЬ В ТЕЛЕГРАМ, БО ТАМ НОВИНИ ГАРНО «ЗАПАКОВАНІ»

ТВ7+. ЛЮДИ ЙДУТЬ В ТЕЛЕГРАМ, БО ТАМ НОВИНИ ГАРНО «ЗАПАКОВАНІ»

ОЛЕНА МОРОЗОВА - кандидатка наук із соціальних комунікацій, фахівчиня у галузі комунікацій і медіатехнологій. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. НОВИЙ АТРАКЦІОН – ЯК ПІДГОТУВАЛИСЬ У ПАРКУ ЧЕКМАНА ДО ПОЧАТКУ ЛІТНЬОГО СЕЗОНУ

ТВ7+. НОВИЙ АТРАКЦІОН – ЯК ПІДГОТУВАЛИСЬ У ПАРКУ ЧЕКМАНА ДО ПОЧАТКУ ЛІТНЬОГО СЕЗОНУ

Нові атракціони з’являться у парку імені Чекмана. До початку літнього відпочинку там подбали про розважальні зони для сімейного відпочинку. Подбали і про мешканців зоокуточка. Як і чим дивуватимуть подолян у парках міста - дізнавались наші журналі...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. ДЛЯ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ

ТВ7+. ДЛЯ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ

Для підтримки мікро та малого бізнесу. У Кам’янець-Подільській філії обласного центру зайнятості свою роботу розпочав перший регіональний офіс «Зроблено в Україні». Тут підприємці можуть проконсультуватися щодо відкриття свого бізнесу. Більше інфо...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. В ПОДІЛЬСЬКИХ ТОВТРАХ СТАРТУВАВ ТУРИСТИЧНИЙ СЕЗОН

ТВ7+. В ПОДІЛЬСЬКИХ ТОВТРАХ СТАРТУВАВ ТУРИСТИЧНИЙ СЕЗОН

Гість: РУСЛАН ЯКУБАШ - директор національного природного парку «Подільські Товтри». Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. ЛЮДИ ЙДУТЬ В ТЕЛЕГРАМ, БО ТАМ НОВИНИ ГАРНО «ЗАПАКОВАНІ»

ТВ7+. ЛЮДИ ЙДУТЬ В ТЕЛЕГРАМ, БО ТАМ НОВИНИ ГАРНО «ЗАПАКОВАНІ»

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

Нападників на поліцейських на Вінниччині затримали – ЗМІ.
Знайдіть 11 тварин на малюнку: захоплива головоломка.
З'явилися дані про другого поліцейського, пораненого під час нападу у Вінницькій області.
Зʼявилось відео із бодікамери правоохоронця під час вбивства на Вінниччині: розшукують батька і сина.
Українцям автоматично перерахують пенсії: хто та скільки отримає з 1 травня.
Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера.
Половину коштів, зібраних Британією на військову допомогу Україні, не використали: ЗМІ назвали причину.
У Росії відкрито заявили про плани захопити Харків: в ISW оцінили сили агресора і вказали на ключовий фактор для ЗСУ.
Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині: один правоохоронець загинув, другий поранений.
«Без єдиного сина залишились батьки» : з'явилися дані про поліцейського, якого вбили нападники на Вінниччині.