InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Суд ухвалив рішення в справі Алека Болдуїна, який застрелив українку-оператора.

Майже 11 місяців тривало розслідування трагедії на зйомках фільму «Іржа», коли Алек Болдуїн смертельно поранив кінооператора Галину Хатчинс. За цей час 64-річний актор неодноразово розповідав про те, що трапилося того дня – і у інтерв'ю, де стверджував, що не натискав на курок пістолета, і у свідченнях ФБР. І ось тепер Верховний суд Лос-Анджелеса ухвалив остаточне рішення у справі.

Раніше управління з охорони праці США, яке провело своє ретельне розслідування, стверджувало, що головний винуватець трагедії зовсім не актор, а керівники проекту, які навмисне порушили техніку безпеки, що і спричинило нещасний випадок на знімальному майданчику. Організація також вважала, що відповідальність за те, що трапилося, несе не тільки Ханна Гутьєррес Рід, яка відповідає на зйомках за стрілецьку зброю, а й продюсери «Іржа», які не викликали Рід для його перевірки перед тим, як дати актору пістолет.

Босів студії звинувачували в недбалому ставленні до облаштування робочого простору, що призвело до серйозних фізичних збитків для співробітників. Але в суді, зваживши всі факти, дійшли іншого висновку.

«Тільки Алек Болдуїн несе основну відповідальність за стрілянину із зарядженої рушниці на знімальному майданчику фільму, внаслідок якої загинула оператор Галина Хатчинс», – ухвалив суддя Верховного суду Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, що 21 жовтня 2021 року Болдуїн, продюсер і виконавець головної ролі фільму «Іржа», поранив двох людей – оператора Галину Хатчінс та режисера Джоела Соуза. 42-річна Галина від отриманих травм померла. 48-річний режисер отримав поранення у ключицю. Деякі учасники знімального процесу впевнені в тому, що продюсери, у тому числі й Болдуїн, відповідальні за смерть Галини. Через деякий час після інциденту світлооператор Серж Світний та помічник режисера Мемі Мітчелл подали на актора та продюсерів до суду з вимогою компенсації.

Зараз Алек Болдуїн готується знову стати батьком: у актора та його дружини Хіларії буде ще один малюк – сьомий загальний та восьмий для Алека Болдуїна, у якого є доросла дочка Айрленд від голівудської зірки Кім Бейсінгер.

Источник: scotch.glavcom.ua

ТВ7+. ОСНОВИ СІМ’Ї ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

ТВ7+. ОСНОВИ СІМ’Ї ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Навчити сімейним цінностям, мудрості та толерантності. У школах міста та області продовжують впроваджувати факультативний предмет «Основи сім’ї». Про результати пілотного впровадження та доцільність його продовження говорили за круглим столом. Наш...

Телеканал Хмельницького 1

До Вербної неділі на ринках продають букети з гілочок.

До Вербної неділі на ринках продають букети з гілочок.

Новини Тернополя 1

ПОРУШЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ: КОЛИ ВАРТО ЗВЕРТАТИСЬ ДО ОМБУДСМЕНА?.

ПОРУШЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ: КОЛИ ВАРТО ЗВЕРТАТИСЬ ДО ОМБУДСМЕНА?.

ОКСАНА КІЗАЄВА, регіональна представниця Уповноваженого ВРУ з прав людини в Хмельницькій області TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку шир...

Телеканал Хмельницького -

Двоє військових загинули, рятувальники поранені: подробиці вибуху.

Двоє військових загинули, рятувальники поранені: подробиці вибуху.

#миколаїв #вибух #ДСНС

НТА -

«Люди прибували, очікуючи на евакуацію»: порятунок у драмтеатрі Маріуполя та його знищення.

«Люди прибували, очікуючи на евакуацію»: порятунок у драмтеатрі Маріуполя та його знищення.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #україна #маріуполь #війна #драмтеатр #обстріли #ДрамМаріуполь #новиниМаріуполь #подіїМаріуполь

Новини Приазов'я -

Проднабори від міста в Покровському районі

Проднабори від міста в Покровському районі

Проднабори від міста тим, хто має в тому нагальну потребу. В рамках першої для 2024 року «хвилі» видачі від Ради оборони міста та влади Кривого Рогу свої продуктові набори мають змогу отримати представники 20 пільгових категорій. Люди приходять в ...

Перший Міський телеканал. 1