Новини

США оголосили про новий пакет допомоги для України на $6 млрд.

США оголосили про новий пакет допомоги для України на $6 млрд.

Сполучені Штати оголосили про нову довгострокову програму допомоги для України на $6 млрд. Про це повідомив міністр оборони США Ллойд Остін за підсумками 21-го засідання у форматі "Рамштайн". Новина доповнюється...

ЛІГА.net -

Людвіґу Вітґенштайну — 135: про того, про кого не можна сказати, треба писати.

26 квітня виповнюється 135 років від дня народження визначного австро-англійського філософа Людвіґа Вітґенштайна. Щоб стати знаменитим, йому вистачило лише однієї книжки, виданої за життя, — Logisch-Philosophische Abhandlung (1921). Утім, відомою ...

Тиждень 2
Заяви представників білоруської влади про терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, варто сприймати як ІПСО -  СБУ.

Заяви представників білоруської влади про терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, варто сприймати як ІПСО - СБУ.

У Службі безпеки України закликають сприймати будь-які заяви представників білоруської влади з приводу міфічних терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій.

Цензор.НЕТ -
Російські шпигуни в країнах НАТО не завадять підтримці України -  Столтенберг.

Російські шпигуни в країнах НАТО не завадять підтримці України - Столтенберг.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що викриті в останні дні випадки шпигунства на користь росії в державах, які входять до Альянсу, не завадять наданню військової допомоги Україні.

UA.NEWS 1

Які країни ЄС дозволять українцям залишитися з недійсним паспортом.

Після рішення МЗС України обмежити консульські послуги для українських чоловіків мобілізаційного віку низка українців зіштовхнулися з проблемою оформлення та продовження терміну дії свого закордонного паспорта.

Finance.UA -
Фахівці розповіли, що робити, якщо ноутбук став повільно працювати.

Фахівці розповіли, що робити, якщо ноутбук став повільно працювати.

Навіть перегрів ноутбука може призвести до зниження ефективності його роботи, зависань, мимовільних перезавантажень і навіть вимикань, щоб прискорити роботу техніки, вам важливо знати кілька простих хитрощів.

InternetUA 1
Переможні новини 793 дня війни: ГУР знищило російський гелікоптер в Москві і здійснило  «масштабну кібератаку»  на сервіси партії  «Единая Россия».

Переможні новини 793 дня війни: ГУР знищило російський гелікоптер в Москві і здійснило «масштабну кібератаку» на сервіси партії «Единая Россия».

ГУР на аеродромі в Москві знищило російський гелікоптер Ка-32 Українські розвідники у ніч на 26 квітня знищили російський гелікоптер Ка-32, який перебував на аеродромі в Москві. "У ніч на 26 квітня 2024 року на аеродромі "Остафьєво" міністерства о...

Еспресо 1
Смерть, як і любов — дуже великі сили

Смерть, як і любов — дуже великі сили

Третя світова, воювати будуть всі, відсидітись не вдасться. Тим, хто розпочинає війни — вдасться. Тим, хто заробляє на війнах — вдасться. Компанії, які фінансують агресора, через покоління будуть дуже респектабельними й цивілізованими, навіть вкла...

Еспресо 1
У Пентагоні озвучили, коли в Україну почнуть прибувати перші F-16 з навченими пілотами.

У Пентагоні озвучили, коли в Україну почнуть прибувати перші F-16 з навченими пілотами.

Перші літаки F-16 почнуть прибувати в Україні цього року разом з навченими пілотами та обслуговуючим персоналом. Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін перед початком

Патріот Донбасу 1