Новини

Енергоатом прокоментував чутки про позаштатну ситуацію на Хмельницькій АЕС.

Енергоатом прокоментував чутки про позаштатну ситуацію на Хмельницькій АЕС.

У мережі поширюється інформація про нібито позаштатну ситуацію на Хмельницькій атомній електростанції з підвищенням радіаційного фону у Хмельницькій та Рівненській областях. Це російський фейк, який не відповідає дійсності.

UA.NEWS -
«Відбувається динамічна зміна ситуації» : речник оперативно-стратегічного угруповання військ  «Хортиця»  про східний фронт.

«Відбувається динамічна зміна ситуації» : речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» про східний фронт.

Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо". "На східному фронті, в зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця", найгарячішими напрямками є Авдіївський, Бахмутський та Новопавлівський напрямки. Ситуація на фронті...

Еспресо -
Китай і Росія переходять на підпільні платежі через відмову банків від угод -  Reuters.

Китай і Росія переходять на підпільні платежі через відмову банків від угод - Reuters.

Великі банки Китаю відмовляються від фінансування транзакцій, пов'язаних із Росією. Деякі китайські компанії звертаються до підпільних каналів фінансування, таких як валютні брокери на кордоні та навіть до забороненої криптовалюти.

InternetUA -
Липецький зоопарк відправив рашистам на фронт двох павичів, щоб ті  «прикрасили їх бойові будні».

Липецький зоопарк відправив рашистам на фронт двох павичів, щоб ті «прикрасили їх бойові будні».

Російський Липецький зоопарк передав загарбникам на фронт двох павичів. Птахів – самця та самку відправили 252 мотострілецькому полку окупантів у межах акції "Хто, як не ми".

Цензор.НЕТ -