InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Яркие локации для Instagram: названы самые красивые пятизвездочные отели в мире.

Знаменитый отель Burj Al Arab в Дубай назван самым красивым пятизвездочным отелем в мире, достойным социальной сети Instagram, сообщает The National.

Рейтинг составил онлайн-ресурс Money.co.uk, на основе анализа более 10 млн хэштегов разных отелей в социальной сети. Из них Burj Al Arab был отмечен пользователями в социальной сети почти 2,5 миллиона раз и отель занял первое место в рейтинге.

"Несмотря на то, что отель Burj Al Arab Jumeirah официально считается пятизвездочным, его нередко называют семизвездочным благодаря его экстравагантности. Гостям предлагают трансфер на Rolls-Royce, меню подушек и бесконечные возможности для фотографирования", — говорится в сообщении онлайн-ресурса.

На втором месте в рейтинге отель Soneva Jani на Мальдивах, у которого 415 461 хэштег. Bellagio в Лас-Вегасе, The Plaza в Нью-Йорке и The Beverly Hills Hotel в Калифорнии заняли третье, четвертое и пятое места соответственно.

5 самых красивых отелей в мире

  1. Burj Al Arab, Дубай;
  2. Soneva Jani, Мальдивы;
  3. Bellagio, Лас-Вегас;
  4. The Plaza, Нью-Йорк;
  5. The Beverly Hills Hotel, Калифорния.

Кроме, этого эксперты составили рейтинг самых красивых отелей по регионам (по количеству хэштегов в Instagram по состоянию на декабрь 2021 года). На Ближнем Востоке восемь из десяти лучших отелей расположены в Дубае, включая Burj Al Arab и Palazzo Versace, за которыми следуют Jumeirah Al Naseem, Taj Dubai и Park Hyatt Dubai в следующих трех местах.

10 самых живописных отелей на Ближнем Востоке

  • Бурдж-аль-Араб, Дубай (2 428 501)
  • Палаццо Версаче, Дубай (43 615)
  • Джумейра Аль-Насим, Дубай (28 487)
  • Тадж Дубай (23 510)
  • Парк Хаятт Дубай (14 710)
  • Le Royal Meridien Beach Resort and Spa, Дубай (14 125 человек)
  • Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah (11 982)
  • Курорт St Regis Saadiyat Island, Абу-Даби (9 351)
  • Дворец Аль-Бустан, Маскат (9097)
  • W Дубай – Пальма, Дубай (8919)

Бурдж-эль-Араб ("Арабская башня", Burj Al Arab) – роскошный отель в Дубае, ОАЭ. Высота 60-этажной гостиницы составляет 321 метр. Строительство гостиницы началось в 1994 году и для посетителей было открыто 1 декабря 1999 года. Burj Al Arab расположен посреди моря в 280 метрах от берега и соединен с ним с помощью моста.

Источник: travel.rbc.ua

Європа надто залежить від Китаю у виробництві боєприпасів – Politico.

Європа надто залежить від Китаю у виробництві боєприпасів – Politico.

Європа надто залежить від Китаю у виробництві пороху для боєприпасів і ризикує зіткнутися з кризою постачань, яка може загрожувати безпеці континенту, заявив один із найважливіших оборонних підрядників ЄС, гендиректор Saab Мікаель Йоханссон.

InternetUA -
Голодомор, репресії, Друга Світова, війна з росією: ці страшні події бачив 100-річний Віктор Поліщук.

Голодомор, репресії, Друга Світова, війна з росією: ці страшні події бачив 100-річний Віктор Поліщук.

Він бачив, як хоронили людей під час Голодомору, допомагав ховатися євреям в період Голокосту, воював у Другій Світовій та зустрів повномасштабне вторгнення росії. Це історія життя Віктора Поліщука, який вчора відсвяткував свій 100-річний ювілей. ...

Телеканал СК1 -

ЧИ ЗАБЛОКУЮТЬ ДОПОМОГУ УКРАЇНІ ПОПРАВКИ КОНГРЕСМЕНІВ?.

ЧИ ЗАБЛОКУЮТЬ ДОПОМОГУ УКРАЇНІ ПОПРАВКИ КОНГРЕСМЕНІВ?.

ІГОР РЕЙТЕРОВИЧ – політолог TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, телеканал активно працює у форматі висвітл...

Телеканал Хмельницького -

У Тернополі цвіте магнолія

У Тернополі цвіте магнолія

Дерево можна помітити на бульварі Шевченка, за дитячими атракціонами. Тернополяни активно фотографуються біля нього, адже сезон цвітіння вже закінчується.

Новини Тернополя -

Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни?.

Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни?.

Міністерство оборони впроваджує нові правила гендерної рівності в армії. Зокрема, аби у війську на керівних і бойових посадах побільшало військовослужбовиць-жінок. Журналісти «20 хвилин» поцікавились у мешканців Тернополя, як вони до цього ставлят...

Новини Тернополя -

Прайм-тайм: проєкт подолання освітніх втрат

Прайм-тайм: проєкт подолання освітніх втрат

Місцева влада разом з ООН UNICEF впроваджують новий прєкт, покликаний надолужити прогалини у навчанні. Останні були викликані пандемією та повномасштабним вторгненням. Які саме завдання надають учням на тренінгах, та як це допомагає, дивіться у пр...

Перший Міський телеканал. -

В укритті та з поліцейським: як навчаються школярі в Запорізькій області?.

В укритті та з поліцейським: як навчаються школярі в Запорізькій області?.

Найпершою в Запорізькій області, хто запустив змішаний формат навчання, була гімназія «Перспектива» Павлівської громади. Лише 29 дітей займаються дистанційно, 120 — відвідують уроки. Вони проходять в укритті під наглядом поліцейського. Підписуйтес...

Телеканал TV5 -