InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Впливові республіканці раптом знаходять прихильників у перші ж тижні правління Маска.

Впливові республіканці-члени Конгресу отримали десятки тисяч підписників у Twitter за перші кілька тижнів правління Ілона Маска в соцмережі, тоді як їхні колеги-демократи зазнали спаду, згідно з аналізом The Washington Post.

TWITTERMUSK-xlarge.webp (65 KB)

Сенатор Елізабет Воррен (штат Массачусетс), конгресмен Адам Б. Шифф (штат Каліфорнія) і сенатор Берні Сандерс (штат І-Ветрітон) втратили близько 100 000 підписників у Twitter за перші три тижні власності Маска на Twitter. , тоді як представники Республіканської партії Марджорі Тейлор Грін (Джорджія) і Джим Джордан (Огайо) отримали понад 300 000 кожен.

Важко точно сказати, чому кількість підписників то зростає, то зменшується, і на кількість часто впливає масова заборона Twitter облікових записів ботів. Не кожен, хто йде за конкретним політиком, є прихильником.

Однак, закономірність свідчить про те, що десятки тисяч лібералів можуть покинути сайт, тоді як консерватори приєднуються або стають активнішими, переміщуючи демографію сайту під власність Маска. Зміни відповідають тенденції, яка почалася в квітні, коли Маск оголосив про намір купити компанію.

У середньому республіканці отримали 8000 послідовників, а демократи втратили 4000. Для свого аналізу The Post проаналізувала дані інструменту Represent ProPublica , який відстежує активність Конгресу в Twitter.

Маск і Twitter не відповіли на запити про коментарі. У суботу Маск заявив , що підтримає губернатора Флориди-республіканця Рона ДеСантіса, якщо той балотуватиметься на пост президента у 2024 році.

Наприкінці минулого місяця Маск купив Twitter за 44 мільярди доларів, пообіцявши перенести на сайт своє бачення абсолютизму свободи слова. У той день, коли він прийшов на посаду, він сказав, що Twitter не стане «безплатним пекельним пейзажем, де можна сказати що завгодно без жодних наслідків!» Але користувачі негайно почали тестувати межі нового сайту під керівництвом Маска, що призвело до короткого сплеску ненависті.

Відтоді Маск запустив і скасував Twitter Blue Verified, місячне членство в розмірі 7,99 доларів США, яке ставить галочку біля будь-якого платного облікового запису. Цей крок викликав вибух фейкових акаунтів. Маск також звільнив приблизно половину персоналу та вимагав від решти своїх працівників зобов’язання працювати довго або залишити компанію, значно зменшивши кількість людей, які охороняють територію.

«Активні парки»: криворізький забіг

«Активні парки»: криворізький забіг

Для зміцнення імунітету та покращення здоров’я нації. Вихідними Кривий Ріг долучився до загальноукраїнської акції «Активні парки». У сквері Героїв містяни, гості та нові криворіжці змагалися у легкоатлетичних дисциплінах, зокрема у бігу на різні д...

Перший Міський телеканал. -

Чемпіонат міста з самбо серед юнаків та дівчат

Чемпіонат міста з самбо серед юнаків та дівчат

Юнацький турнір з самбо: результати та перспективи.20 квітня самбісти Кривого Рогу змагались за звання кращих на Чемпіонаті міста з боротьби самбо серед юнаків та дівчат. Змагання проходили в стінах палацу спорту «Молодість» ДЮСШ №6. Хто прийняв у...

Перший Міський телеканал. -

«За чисте довкілля»: толока та висадка дерев у Кривбасі.

«За чисте довкілля»: толока та висадка дерев у Кривбасі.

За чисте довкілля. Провели День благоустрою: Кривий Ріг долучився до доброчинної всеукраїнської акції. Відтак з самого ранку тисячі городян у 7 районах нашого міста разом із комунальниками почали масове прибирання. У переліку - парки, сквери, приб...

Перший Міський телеканал. -

СЬОГО СЕНАТ ГОЛОСУЄ ДОПОМОГУ УКРАЇНІ

СЬОГО СЕНАТ ГОЛОСУЄ ДОПОМОГУ УКРАЇНІ

ВОЛОДИМИР МАНЬКО - політолог TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, телеканал активно працює у форматі висвіт...

Телеканал Хмельницького -

Без коментарів: Криворіжжя провело до небесного війська воїна Миколу Мамаша.

Без коментарів: Криворіжжя провело до небесного війська воїна Миколу Мамаша.

Перший Міський телеканал. -

«За чисте довкілля»: велике прибирання у Кривбасі

«За чисте довкілля»: велике прибирання у Кривбасі

Долучились до всеукраїнської акції. У Кривому Розі десятки тисяч містян взяли участь у щорічному Дні довкілля. У 7 районах Кривбасу мешканці озеленювали та прибирали парки, сквери, майданчики та інше. До ініціативи долучилися працівники майже усіх...

Перший Міський телеканал. -