Новини

Мобілізація автотранспорту: що варто знати автовласникам, згідно з новим законом.

Одним із важливих нововведень закону є можливість вилучення автомобілів у громадян на потреби Збройних Сил. Однак, варто знати деякі особливості, що стосуються мобілізації авто, а також кому це не загрожує. Мобілізація транспортних засобів: як це ...

Еспресо -
ФБР розслідує обвал мосту в Балтиморі через зіткнення із судном.

ФБР розслідує обвал мосту в Балтиморі через зіткнення із судном.

Федеральне бюро розслідувань США відкрило кримінальну справу за фактом обвалу мосту Френсіс Скотт Кі в Балтиморі. У березні в нього врізалося вантажне судно, унаслідок чого загинуло шестеро людей.

UA.NEWS -
У Китаї заявили, що продовжуватимуть співпрацю з Іраном і після нападу на Ізраїль.

У Китаї заявили, що продовжуватимуть співпрацю з Іраном і після нападу на Ізраїль.

Міністр закордонних справ Китаю Ван І заявив, що його країна готова продовжувати співпрацю з Іраном у різних сферах і сприяти більшому розвитку двосторонніх відносин навіть після атаки Тегерана на Ізраїль.

Finance.UA -
Теракт у Москві: Патрушев заявив про  «зв'язок»  терористів із українськими націоналістами та його  «процесуальне закріплення».

Теракт у Москві: Патрушев заявив про «зв'язок» терористів із українськими націоналістами та його «процесуальне закріплення».

Про це заявив Секрктар радбезу РФ Патрушев, пише Интерфакс. "Під час розслідування підтверджено і процесуально закріплюється зв'язок безпосередніх виконавців цього теракту з українськими націоналістами", - сказав Патрушев в Архангельську на нараді...

Еспресо -