InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Google просить своїх співробітників ділитися робочими столами з колегами.

Google повідомляє CNBC, що просить співробітників і партнерів хмарних компаній ділитися своїми робочими столами та перемежовувати дні зі своїми колегами з наступного кварталу, посилаючись на «ефективність нерухомості».
Нова модель спільного доступу до робочого столу застосовуватиметься до п’яти найбільших офісів Google Cloud у США — Кіркленд, штат Вашингтон; Нью-Йорк; Сан Франциско; Сіетл; і Саннівейл, Каліфорнія — і це відбувається, щоб компанія «могла продовжувати інвестувати в розвиток Cloud», згідно з внутрішніми поширеними запитаннями, які нещодавно надіслали працівникам хмари та переглянули CNBC. У результаті деякі будівлі будуть звільнені, зазначається в документі.

«Більшість співробітників Google тепер будуть ділитися одним столом з одним іншим працівником Google», — зазначено у внутрішньому документі, зазначивши, що вони очікують, що співробітники будуть приходити в інші дні, щоб вони не сиділи за одним столом в той самий день. «Завдяки процесу підбору вони погодяться на базове налаштування столу та встановлять норми зі своїм партнером і командами, щоб забезпечити позитивний досвід у новому спільному середовищі».

У поширених запитаннях сказано, що працівники можуть приходити в інші дні, але якщо вони працюють у не призначений день, вони використовуватимуть «переповнений простір для входу».

Внутрішньо керівництво назвало нову розставлювання сидінь «Cloud Office Evolution» або «CLOE», що описується як «поєднання найкращих результатів співпраці до пандемії з гнучкістю» гібридної роботи. Новий план робочого простору не є Тимчасовий пілот, зазначається в документі. «Це зрештою призведе до більш ефективного використання нашого простору».

Google також використовував свої внутрішні дані про шаблони повернень співробітників, щоб поінформувати про рішення, йдеться в поширених запитаннях. На додаток до уповільнення темпів повернення офісів, компанія уповільнила найм і звільнила 11 000 співробітників у січні.

На платформі компанії Memegen почали з’являтися меми, які висміювали зміни — зокрема, орієнтуючись на «корпоративну мову», яку використовувало керівництво, щоб рекламувати нове розташування робочих столів, як вони вважали заходом скорочення витрат.

«Не кожен захід зі скорочення витрат потрібно спотворювати, щоб воно звучало добре для працівників», — говорилося в одному популярному мемі. «Просте слово «Ми скорочуємо офісні площі, щоб зменшити витрати» зробить лідерство більш правдоподібним».

Представник Google пояснив: «Після повернення в офіс ми запустили пілотні проєкти та провели опитування співробітників Cloud, щоб вивчити різні моделі гібридної роботи та допомогти створити найкращий досвід. Наші дані показують, що працівники Cloud Google цінують гарантовану особисту співпрацю, коли вони в офісі, а також можливість працювати вдома кілька днів на тиждень. З огляду на цей відгук ми розробили нашу нову ротаційну модель, яка поєднує в собі найкраще з допандемічної співпраці з гнучкістю та цілеспрямованістю, до якої ми всі прийшли цінувати віддалену роботу, а також дозволити нам використовувати наш простір ефективніше».

Цей крок стався в той момент, коли Google скорочує свою площу нерухомості на тлі ширшого скорочення витрат. Однак він ще не вказав регіони чи будівлі, які планує скоротити.

У звіті про прибутки за четвертий квартал керівники Google заявили, що очікують витрати близько 500 мільйонів доларів, пов’язані зі скороченням глобальних офісних площ у поточному кварталі, і попередили, що в майбутньому можливі інші витрати на нерухомість. Раніше цього місяця SFGate повідомила , що компанія припиняє оренду «ряду незайнятих приміщень» у районі затоки Сан-Франциско, регіоні, де розташована її штаб-квартира.

Хмарний підрозділ, який складає більше чверті Google штатна робоча сила, є однією з найбільш швидкозростаючих сфер компанії, але не є прибутковою.

У четвертому кварталі Google Cloud принесла $7,32 млрд, збільшившись на 32% порівняно з попереднім роком, що значно перевищує загальний темп зростання компанії, який становить менше 10%. Але ця цифра доходу була меншою, ніж очікувалося на Уолл-стріт, і хмарний підрозділ все ще втрачає сотні мільйонів доларів щоквартально — 480 мільйонів доларів у четвертому кварталі, хоча це майже половина збитку роком раніше.

Однак загалом Google отримав 13,62 мільярда доларів чистого прибутку протягом кварталу та 59,97 мільярда доларів за весь 2022 рік. Обидва показники були значними падіннями порівняно з 2021 роком.

Глобальне потепління сповільнило обертання Землі

Глобальне потепління сповільнило обертання Землі

Напередодні в журналі Nature вийшла стаття, в якій геофізик Дункан Агню (Duncan Agnew) з Інституту океанографії Скриппса в Ла-Хойї, Каліфорнія, довів вплив глобального потепління на швидкість Землі.

InternetUA -
В Старому Самборі авто збило дітей на самокаті: одна з дівчат загинула.

В Старому Самборі авто збило дітей на самокаті: одна з дівчат загинула.

Сьогодні, 28 березня, пообіді в Старому Самборі на вулиці Лева Галицького сталась аварія, у якій одна дитина загинула, а інша отримала травму. Автівка збила 10-річних дітей, коли ті їхали на самокаті. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом пр...

ЛМН -

️ «ЧОМУ НЕ ХОЧЕШ СПІВПРАЦЮВАТИ?» Хто з мерів півдня досі у полоні? - Новини Приазов’я.

️ «ЧОМУ НЕ ХОЧЕШ СПІВПРАЦЮВАТИ?» Хто з мерів півдня досі у полоні? - Новини Приазов’я.

Європейський комітет регіонів нещодавно закликав Росію звільнити полонених українських міських голів і старост. Про це повідомила Асоціація міст України. У заяві сказано, що у російському полоні продовжують перебувати міський голова Голої Пристані...

Новини Приазов'я -

Закон про мобілізацію: що кажуть у Верховній Раді

Закон про мобілізацію: що кажуть у Верховній Раді

У парламенті вже завершили розгляд 4 051 правки до проекту закону щодо мобілізаційних заходів. Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки завершує розгляд правок до законопроекту про мобілізацію, пройшовши їх...

ЛМН -

Відбулася п'ята інтелектуальна вікторина серед команд катехитичних шкіл.

Відбулася п'ята інтелектуальна вікторина серед команд катехитичних шкіл.

«Об'єднані Богом». Відбулася п'ята інтелектуальна вікторина серед команд катехитичних шкіл Коломийської єпархії ПЦУ. Її проводять з ініціативи владики Юліана Гатали. Цьогоріч в ній взяли участь 8 команд.

НТК -

Уже три громади Львівщини мають власний smart додаток.

Уже три громади Львівщини мають власний smart додаток.

Новояворівська, Славська та Сколівська громади уже користуються smart додаткомсвого міста. Щоце і яка цого функція, скільки коштує додаток, чи користуються ним мешканці та гості міста та, що потрібно удосконалити, говорили в етері програми «Поману...

ЛМН -

Коломийські вчителі змагались у п'яти видах спорту

Коломийські вчителі змагались у п'яти видах спорту

Поки коломийські школярі на канікулах, їхні вчителі займаються спортом. Завершилася дводенна спартакіада, де викладачі громади демонстрували свою майстерність у п'яти видах спорту. Найбільше нагород зібрали педагоги Коломийського ліцею №1, а тому ...

НТК -