InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Сильвестр Сталлоне передумав розлучатися через суд — ЗМІ.

Вони посилаються на дані про те, що при укладенні шлюбу Сталлоне-Флавін 25 років тому подружжя не підписувало шлюбний контракт. Відповідно, подружжя зобов'язалося вирішувати питання про витрати своїх доходів, які в цьому випадку іменуються "сімейними активами", за погодженням. При цьому Флавін вимагає через суд зупинити розтрату "сімейних активів" містером Сталлоне. І, напевно, ця обставина утримує сторони від швидкого процесу розлучення. Як мінімум, цей процес проходитиме без звернення до суду. Про це пише People.

Судові документи з округу Палм-Біч, штат Флорида, отримані виданням TMZ у четвер, показують, що суд задовольнив вимоги Флавін про "розтрату сімейних активів". Також ці документи підтверджують, що шлюбного контракту не було, коли вони пов'язали себе шлюбом у травні 1997 року.

PEOPLE стало відомо, що Сталлоне та Флавін тепер вирішили домовлятися про розбіжності, що виникають. І це говорить про те, що сторони можуть домовитися про розлучення полюбовно та приватно поза судом.

"Сторони погоджуються, що на користь кожного з них окремо і, що важливіше, колективно як сім'ї вирішувати всі питання, пов'язані з розірванням шлюбу, гідно, по-дружньому та приватно поза судом", — ідеться в тексті судового документа.

Історія цього розлучення, яке зараз активно обговорюють ЗМІ, така: 54-річна Дженніфер Флавін подала прохання "про розірвання шлюбу та інші заходи" із 76-річним Сталлоне в будівлі суду Палм-Біч трохи більше місяця тому, 19 серпня.

У своїй заяві Флавін заявила про "навмисну розтрату" сімейних активів. Відповідно до законодавства Флориди, до навмисних витрат можна віднести "надмірні витрати, азартні ігри, дарування подарунків або непотрібні позики чоловіком під час розлучення".

Бізнесвумен/модель просила суд заборонити Сталлоне продавати або витрачати свої активи під час шлюборозлучного процесу, а також вимагала одноосібного використання їхнього будинку в Палм-Біч вартістю 35 мільйонів доларів.

Юридична команда актора С.Сталлоне відреагувала на подачу заяви про розлучення Флавін 29 серпня, заявивши в судових документах, що Сталлоне "не брав участі в будь-яких діях, які є навмисною розтратою, виснаженням і/або розтратою сімейних активів". Він також заперечував її вимогу на одноосібне використання будинку.

Після подачі заяви на розлучення Флавін ексклюзивно сказала журналу PEOPLE: "Мені сумно повідомляти, що після 25 років шлюбу я подала на розлучення зі своїм чоловіком Сильвестром Сталлоне. Хоча ми більше не одружені, я завжди дорожитиму більш ніж 30 років шлюбу. Ми розділили наші стосунки, і я знаю, що ми обоє віддані нашим прекрасним дочкам".

"Я прошу про конфіденційність про події в нашій родині, оскільки ми діємо спільно", — додала Флавін, яка має дочок Скарлет, 20 років, Сістію, 24 роки, і Софія, 26 років, зі Сталлоне.

Днями фанати Сталлоне побачили в його Інстаграм архівні фото актора з Дженніфер Флавін. Вони трималися за руки на одному з фото. На іншому фото була вся родина: актор, його дружина й діти.

Він підписав пост: "Чудово…". Після цього фанати почали обговорювати в соцмережах чутки, що Сталлоне нібито передумав розлучатися з Дженніфер Флавін. Утім, тепер це вже не просто чутки.

Источник: focus.ua

Уряд Нідерландів хоче закрити свої сторінки у Facebook.

Уряд Нідерландів хоче закрити свої сторінки у Facebook.

Уряд Нідерландів розглядає можливість закриття своїх сторінок у Facebook через занепокоєння щодо конфіденційності, оскільки Meta (материнська компанія Facebook) відмовилася надати відкриту інформацію про обробку персональних даних, зібраних від ві...

InternetUA -
У Львові ТЦК скрутили чоловіка: що про це відомо?

У Львові ТЦК скрутили чоловіка: що про це відомо?

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #тцк #львів #скандал #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #новини #ЗС...

НТА 1

Російське телебачення замість українського: РФ розвиває мовлення в окупації? - Новини Приазов’я.

Російське телебачення замість українського: РФ розвиває мовлення в окупації? - Новини Приазов’я.

Окупаційна влада захопленої частини Херсонської області днями заявила, що розвиває і модернізовує радіомережі у регіоні. У так званому Міністерстві цифрового розвитку розповіли, що поширюють мовлення «Радіо Таврія» на селище Лазурне, Залізний Порт...

Новини Приазов'я 1

Тату дружини на фронті – про відчуття самотності на війні / hromadske.

Тату дружини на фронті – про відчуття самотності на війні / hromadske.

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Підпишіться на нас, щоб не пропустити головних новин України та світу: ️ Ми на hromadske не зупиняємо свою роботу під час війни. Наші журналісти та редактори нині працюють у східних й західних...

Громадське Телебачення -

«РФ необхідні перемовини, вони використовують ЗАЕС та ядерний шантаж» – експерт.

«РФ необхідні перемовини, вони використовують ЗАЕС та ядерний шантаж» – експерт.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #україна #shorts #shortvideo #шортс #заес #запорізькааес #аес #новинизаес

Новини Приазов'я -

У ГУР та Повітряних силах розповіли, як збили літак РФ «старими відомими засобами».

У ГУР та Повітряних силах розповіли, як збили літак РФ «старими відомими засобами».

«Він упав». 19 квітні на Ставропіллі, що в сусідній Росії, впав дальній стратегічний бомбардувальник-ракетоносій Ту-22М3. У Міноборони РФ падіння літака пояснили його «технічною несправністю». Головне управління розвідки Міноборони та Повітряні си...

Новини Приазов'я -

Сесія Івано Франківської обласної ради. Квітень 2024

Сесія Івано Франківської обласної ради. Квітень 2024

Понад сорок питань. Депутати Івано-Франківської обласної ради зібралися на 30-ту сесію. Працювали плідно і без обідньої перерви. _ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківськ...

Галичина 1

Росія може припинити війну вже сьогодні. Країни G7 назвали спосіб
У Конотопі Сумської області пролунав вибух під час тривоги.
Українські банки та обмінники готуються переписувати курс долара: чого очікувати за кілька днів.
Остерігайтеся пліткарів і цінуйте родину: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 20 квітня.
«Путіна треба спустити з неба на землю» : Зеленський взяв участь у терміновому засіданні ради Україна-НАТО.
«Це не штатна операція» : в ГУР розповіли подробиці збиття російського Ту-22М3.
«Я читала у поглядах сусідів, що зрадила їх усіх. Весь народ». Історії українок, які зазнали сексуалізованого насильства на війні
Багато військовозобов'язаних можуть виявитись «порушниками»: адвокат розповіла про юридичну колізію в новому законі.
Потужний град засипав декілька столичних районів.
Як зберегти банани жовтими і без темних плям протягом 26 днів: дієвий лайфхак.