Новини

Колишній міністр культури поділився думками про мобілізацію акторів.

Колишній міністр культури поділився думками про мобілізацію акторів.

Ексміністр культури Євген Нищук, який нині очолює Шевченківський комітет, а з квітня 2024 року став гендиректором театру імені Франка, висловився про мобілізацію та бронювання акторів

Патріот Донбасу -
У США уклали контракт на $13 мільярдів для розробки нового літака «Судного дня».

У США уклали контракт на $13 мільярдів для розробки нового літака «Судного дня».

Військово-повітряні сили США заявили вчора про укладання угоди на 13 млрд доларів з компанією Sierra Nevada Corporation щодо розробки наступника борту E-4B, відомого як літак "Судного дня" за його здатність вижити під час ядерної війни.

InternetUA -
За добу ЗСУ відбили атаки ворога на 6 напрямках, відбулося 88 бойових зіткнень -  Генштаб.

За добу ЗСУ відбили атаки ворога на 6 напрямках, відбулося 88 бойових зіткнень - Генштаб.

Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну – задіяли 4 БпЛА типу "Shahed" та 5 БпЛА невстановленого типу. Силами та засобами протиповітряної оборони України всі БпЛА типу "Shahed" та 1 БпЛА невстановленого типу було знищено.

Цензор.НЕТ -
Росіяни атакували Україну  «шахедами»  та безпілотниками невідомого типу, вдалося збити лише один із п'яти  «незнайомців»  - Генштаб.

Росіяни атакували Україну «шахедами» та безпілотниками невідомого типу, вдалося збити лише один із п'яти «незнайомців» - Генштаб.

В ніч проти 28 квітня росіяни атакували Україну, задіявши чотири БпЛА типу Shahed та 5 БпЛА невстановленого типу. Силами та засобами протиповітряної оборони України всі БпЛА типу Shahed та один БпЛА невстановленого типу було знищено. Про це Генера...

Дзеркало Тижня 3