Новини

Discovery Channel, CNN, Eurosport: Кремінь попросив Warner Bros.

Про це він повідомив у Facebook. Так, телеканали Discovery Channel, CNN, Eurosport, Animal Planet, Science Channel транслюються в Україні російською. На це в Офіс уповноваженого скаржилися користувачі. Кремінь переконаний, що цю ситуацію потрібно ...

Еспресо -
У Лондоні офіційно стартувала програма благодійної передачі авто для України.

У Лондоні офіційно стартувала програма благодійної передачі авто для України.

У столиці Великої Британії офіційно стартувала розширена схема утилізації ULEZ, яка дозволяє відправляти вживані транспортні засоби в Україну. Про це йдеться на сайті Лондонської мерії.

Патріот Донбасу -

Павел: Найближчим часом Європа зможе виробляти необхідну кількість боєприпасів.

За словами президента Чехії Петра Павела, нині нема можливості чекати на європейські компанії, тому снаряди шукають всюди. Але він очікує, що найближчим часом Європа зможе виробляти "необхідну кількість боєприпасів".

DW Україна -
Українці воюють за нашу свободу та незалежність. У цій війні РФ має зазнати стратегічної поразки -  міністр оборони Латвії Спрудс

Українці воюють за нашу свободу та незалежність. У цій війні РФ має зазнати стратегічної поразки - міністр оборони Латвії Спрудс

Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс заявив, що підтримка України є необхідною, оскільки вона бореться не лише за свою свободу, а й за демократичні цінності, євроатлантичну єдність.

Цензор.НЕТ -
Бійці підрозділу  «Whisky Squad»  на українському  «Humvee»  ведуть вогонь із кулемета Browning M2 у бою на кордоні з Бєлгородщиною.

Бійці підрозділу «Whisky Squad» на українському «Humvee» ведуть вогонь із кулемета Browning M2 у бою на кордоні з Бєлгородщиною.

У мережі опублікований відеозапис фрагменту бойової роботи бійців підрозділу "Whisky Squad", які на українському "Humvee" підтримують вогнем підрозділи добровольців із "Російського добровольчого корпусу".

Цензор.НЕТ 1